Verkoopstyling

In de tijd dat er meer huizen te koop zijn dan er vraag is,  zal je het anders moeten gaan aanpakken om je huis wel snel verkocht te krijgen.

Wij hebben een gecertificeerd verkoopstylist in huis, opgeleid door House of KIKI, om er voor te zorgen dat je huis sneller verkocht wordt. De verkoopstylist zorgt ervoor dat je huis zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd voor de potentiële koper en maakt professionele foto's voor de brochure en Funda, de eerste indruk is immers zo ontzettend belangrijk, het kan een bezichtiging opleveren en een eventuele koop.

> Klik hier voor voor en na foto's

Vele huizen die te koop staan worden in prijs verlaagd na een aantal maanden, je kunt dit voorkomen door een verkoopstylist meteen in te schakelen om je woning zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden.

Onderzoek uitgevoerd door House of KIKI, heeft uitgewezen dat 70% van de woningen die langer dan 1.5 jaar te koop staan, binnen 3 maanden na restyling door een CNVV-verkoopstylist, worden verkocht.

Wij hanteren de hands-on methode, dus je ontvangt geen analyserapporten of verslagen, we gaan meteen de handen uit de mouwen steken zodat je heel snel resultaat ziet.

Verkoopstyling pakketten
PakketRuimtenUrenFoto'sPrijs
Basis 3 max. 4 15 300,00
Plus 5 max. 5 20 500,00
Hele woning 9 max. 7 25 750,00
Hele woning + tuin / balkon * - max. 16 - uurtarief
Fotopresentatie - - 25 75,00

Intake gesprekken zijn vrijblijvend

* Wilt je de hele woning laten restylen inclusief de tuin en of balkon, met schilderswerkzaamheden en kleine opknap werkzaamheden dan is de prijs op uurtarief en 70 euro per uur. Indicatie van de duur is 1 tot 2 dagen en maximaal 16 uur.

Mocht je andere wensen hebben dan is dit altijd bespreekbaar en dan is de prijs op aanvraag. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding a 0.30 ct/km

Created by Mirdane - 13614420184